Vinkælder

En vinkælder som er mere end blot en vinkælder

vinkaelderHvis du har pladsen til at lave mere end bare vinkælderen kan du måske få plads til et opholdsrum - en vinstue, hvor man kan smage på vinen i stemningsfyldte omgivelser.

Rå sten og flammer giver stemning

Små bioethanolfakler med flammer der slikker sig op ad muren og dæmpet baggrundsbelysning kan gøre vinkælderen til husets opholdsrum nr. 1.

Nært samarbejde skaber vinkælderen

Vinkælderen bliver bygget med løbende god kommunikation, så der hele tiden tages højde for kundens behov/ønsker. Derfor er vi sikre på at vinkælderen bliver nøjagtigt som forventet.

Hvorfor lave en vinkælder?

vin1En vinkælder er beregnet til at holde en konstant temperatur og dermed holde vinen på en konstant temperatur under opbevaring. Hvis du synes godt om et godt glas vin og har pladsen til en rigtig vinkælder, hvorfor så ikke lave en? - når vi laver en vinkælder, kan du være helt sikker på at håndværket er i topkvalitet.

Vinkælder som investering

Vinkælderen kan være en god investering, hvis du samtidig investerer i gode årgangsvine, som du opbevarer og sælger, når de topper...hvis du kan nænne det.

Sådan bliver vinkælderen til

Når vi starter på et nyt projekt bygger vi oftest loftet først. Vi ser på om der er mulighed for at lave hvælvinger, som får vinkælderen til at minde om en smuk fransk slotskælder.
Når loftet er bygget begynder opbygningen af selve vinkælderen. Nu opmures i rustikke sten som er med til at give oplevelsen af at være tilbage i tiden.
Hele projektet bliver selvfølgelig lavet i nært samarbejde med kunden, og er der specielle ønsker, tages der selvfølgelig højde for disse.

Kontakt

Murermester Banasik
v/ Mico Banasik

Nørregade 36
9480 Løkken

Telefon: 22 98 10 53
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">'+addy_text61320+'<\/a>'; //-->